Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Siemens Opvaskemaskiner

Hvis du skal have en ny opvaskemaskine, er modellerne fra Siemens et god bud på nogle af markedets bedste. I udvalget finder du også en opvaskemaskine, der passer dine behov - uanset om du er på udkig efter en bordmodel, en smal model, opvaskemaskine til indbygning eller en integrerbar model. Bestil din nye opvaskemaskine i dag - og bliv herunder kan du blive meget klogere på, hvorfor en Siemens opvaskemaskine er den rette for dig og din husstand.

Vælg en opvaskemaskine fra Siemens

  • Stort udvalg af forskellige modeller
  • Væld af funktioner og programmer
  • Forskellige størrelser
    Hvidevarerne fra Siemens er både avancerede og i høj kvalitet. Det gælder i den grad også opvaskemaskinerne, der har et væld af de nyeste funktioner og programmer. I udvalget finder du forskellige typer af opvaskemaskine i forskellige størrelser, så der er også en Siemens opvaskemaskine, der passer til dit køkken.

Vælg en opvaskemaskine efter behov

Hvis du er i tvivl om, hvilken opvaskemaskine, du skal vælge, er der en række ting, du kan tage stilling til for at komme svaret nærmere. Hvilken opvaskemaskine, der passer til dig, afhænger først og fremmest af, hvor stort et behov du har og hvor meget plads du har til rådighed.

For en almindelig familie eller husstand på fire personer er det passende med opvaskemaskine, der har en kapacitet på 12-14 kuverter. Med det forstås at opvaskemaskinen kan vaske mellem 12-14 kuverter. Bor du alene kan du i de fleste tilfælde nøjes med en opvaskemaskine, der har en mindre kapacitet på omkring 10 kuverter.

Hernæst skal du overveje, hvor meget plads du har til rådighed i køkkenet og hvor meget ? eller lidt ? du ønsker at opvaskemaskinen skal kunne ses. Hvis man skal have en opvaskemaskine, der kan vaske imellem 12-14 kuverter, skelnes der typisk imellem to typer af modeller: de integrerbare modeller og indbygningsmodellerne.

  • Indbygningsmodellen leveres med front, men uden top og sider, og skal dermed bygges ind i imellem dine øvrige skabe og elementer i dit køkken.
    Den integrerbare model skal, som navnet antyder, integreres i dit køkken. Denne model leveres uden front, og du kan derfor selv bestemme, hvilken køkkenlåge, du vil bruge til front. Hvis du ønsker at integrere opvaskemaskinen helt, skal du derfor vælge en låge i samme design som dit køkken. Er dit køkken ældre af dato, er det en god idé at kontakte din køkkenforhandler inden du køber opvaskemaskinen. Hvis dit køkken har mange år på bagen, risikerer du nemlig, at køkkenelementerne ikke forhandles længere.
  • Hvis du har et mindre køkken, hvor pladsen er trang, kan du med fordel vælge en smal opvaskemaskine, der fylder en del mindre end de almindelige modeller. Er det den smalle model, du går efter, kan du vælge imellem både indbygningsmodeller og den integrerbare model. De smalle modeller har typisk en kapacitet på 8-10 kuverter.
  • Hvis en smal opvaskemaskine også er for stor til det lille køkken, finder du også de helt kompakte bordmodeller. Disse modeller skal ikke indbygges eller integreres, men kan stå alene på dit køkkenbord, bryggers el.lign. og er yderst pladsbesparende. Kapaciteten på en bordmodel er en del mindre, men denne type opvaskemaskine er ikke desto mindre yderst praktisk. Bordmodellerne leveres naturligvis med et stort antal programmer og de smarte funktioner, der kendetegner opvaskemaskinerne fra Siemens.

Køb en Siemens opvaskemaskine

Find din nye opvaskemaskine fra Siemens, uanset hvilken type og størrelse, du har plads til og behov for. Vi har Danmarks største vareudvalg, så der er helt sikkert også en vaskemaskine, der passer til dig. Bestil den hjem allerede i dag - vi leverer kvit og frit!

Favoritter

Luk