Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Siemens Køleskabe

Vælg et køleskab fra Siemens

  • Energivenlige
  • Stort udvalg i modeller og størrelser
  • Stærke tilbud
  • Udført i et stilrent design

Et køleskab er et af de elementer i køkkenet, som ingen vil være foruden. Det kan derfor ikke gå hurtigt nok med at anskaffe sig et nyt, hvis det gamle går i stykker. Her finder du et udvalg af markedets bedste køleskabe fra Siemens. Med en Siemens-model skal du ikke bekymre dig om dyre elregninger eller klodsede køleskabe, der ødelægger det stilede udtryk i dit køkken. Udvalget af modeller og størrelser er bredt og tilbuddene er stærke, så der findes helt sikkert også et Siemens køleskab, der matcher netop din smag og pengepung.

Find den rigtige model

Når du skal vælge det rigtige køleskab, er det for det første et spørgsmål om, hvor stort et køleskab du har plads til. For det andet handler det om, hvor stor en køleskabskapacitet, du og husstanden har brug for. Hvis du er i tvivl om dette, kan du bruge Energistyrelsens tommelfingerregel til hjælp. Denne går på, at en person skal bruge 100 liter, og herefter lægges der 50 liter til for hver ekstra person i husstanden. Se dette tal som en guideline for den kapacitet, dit køleskab som minimum bør have. Vælg gerne et køleskab, der er har plads nok til, at du fx kan gemme rester og købe stort ind i forbindelse med gæster eller gode tilbud.

Det visuelle udtryk har ikke mindst betydning for valget af køleskab, da det også handler om, hvilket køleskab, der passer bedst til dit køkken. I udvalget af Siemens køleskabe finder du stilrene modeller, der er udført i et lækkert, enkelt design, der passer ind i langt de fleste køkkener. For et mere diskret udtryk kan du vælge et integrerbart køleskab, som du kan inkorporere ved at vælge samme køkkenlåger som resten af dit køkken.

Spar penge med en energivenlig model

Det er ikke kun køleskabets købspris, der har betydning for din økonomi. Hvor stort et energiforbrug, køleskabet har, og dermed hvor dyrt det er i drift, er i den grad også en ting, du bør tage stilling til inden købet. Dette er især vigtigt, da køleskabet er et af de elementer i dit køkken, der står tændt hele tiden. Samtlige af modellerne i vores udvalg af Siemens køleskabe er mærket med energiklasse A++ og opefter. Det betyder, at køleskabene har et lavt energiforbrug. Hvis du vil have så lav en elregning som muligt, skal du derfor gå efter de modeller, der har den højeste energimærkning.

Køb et køleskab fra Siemens i dag

Med vores store udvalg er vi sikre på, at du også finder et Siemens køleskab, der passer dine behov. Bestil køleskabet hjem i dag, så leverer vi det til dig kvit og frit.

Favoritter

Luk