Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu
*Vi matcher prisen på alle danske webshops, hvis betingelserne nedenfor er opfyldt

Sådan får du prismatch

1) Du finder varen

Har du fundet en identisk vare billigere hos en af vores konkurrenter? Eller er den blevet sat ned på vores side mindre end 14 dage efter du har købt den hos os? Vi matcher prisen, hvis betingelserne neden for er opfyldt.


2) Du kontakter os

Tag et skærmbillede eller vedlæg på anden vis dokumentation for prisen, hvor varen kan købes og dato for tilbuddets gyldighed – uanset om det er på vores hjemmeside eller en anden. Send til [email protected]


3) Vi undersøger

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå detaljerne. Derefter vil du hurtigst muligt få besked fra os, om varerne er sammenlignelige og vi kan matche prisen.


4) Vi giver svar

Har du henvendt dig inden bestilling, kan du bestille varen som normalt, når vi har nedsat prisen. Har du henvendt dig efter køb af varen, overfører vi differencen til din konto.

Du skal blot opfylde betingelserne:

  • Din henvendelse sker inden bestilling eller senest 14 dage efter datoen for ordreafgivelse. Dette gælder også, hvis du har købt varen på vores hjemmeside, og varen efterfølgende er sat ned. Du kan benytte prismatch én gang pr. ordre.
  • Varens pris er inkl. levering til kantsten. Opbæring, montering og bortskaffelse er ekstraydelser og omfattes ikke af prismatch.
  • Prismatch gælder ikke varer mærket med «Altid God Pris», returvarer, åbningstilbud, begrænset antal, levering, montering samt lignende serviceydelser. Det er heller ikke muligt at kombinere med andre rabatter.
  • Prismatch gælder ikke varer der er parallelimporterede.
  • Varen skal være på lager både hos os og hos konkurrenten, og vi matcher i forhold til konkurrentens pris inkl. levering til kantsten.
  • Varen hos konkurrenten skal være omfattet af danske regler for garanti, forbrugerbeskyttelse, told og moms
  • Prismatch gælder ikke auktioner eller tilbud, som kræver en form for medlemskab.
  • Prismatch gælder kun priser online. Vi matcher ikke tilbud fra/i fysisk butik. 


Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Send os en mail på [email protected]

Favoritter

Luk