Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Favoritter
Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer!
Se alle tilbud her.

DE VANVITTIGE TILBUD PÅ BLACK FRIDAY STARTER OM

60
Dage
00
Timer
31
Minutter
08
Sekunder
null
null

BLACK FRIDAY HOS BILKA HVIDEVARER

Hos Bilka Hvidevarer er vi naturligvis med til at fejre Black Friday med en masse hvidevarer til rigtig gode priser!

Du vil kunne finde en lang række produkter, hvor der er store rabatter - uanset om du leder efter en ny kogeplade eller et nyt køleskab.


Black Friday tilbud hos Bilka Hvidevarer

Vi vil hos Bilka Hvidevarer gerne være med til, at holde en vild Black Friday og levere en masse produkter til fordelagtige priser, derfor skal du holde øje med siden her, hvis du gerne vil have store besparelser. Find store rabatter og fede deals - du må ikke være i tvivl om, at du har gjort en god handel. Vi kommer til at have tilbud på alt fra køleskabe frysere og mange andre hvidevarer. Så her er muligheden for at få skiftet, hvis du lige står og mangler.

Husk at være klar fra start

I forbindelse med Black Friday kan det godt betale sig at være forberedt. Det betyder, at det kan være en god ide, at have udvalgt nogle forskellige produkter og modeller, som man er interesseret i, da dette gør det enormt nemt, at finde frem til det enkelte produkt og ikke lade sig snyde af andre gode tilbud.

I dagene op til Black Friday kan du med fordel gøre følgende:

  • Skriv ned, hvilke produkter du gerne vil have et godt tilbud på - eventuelt et specifikt varenummer.
  • Tilmeld dig nyhedsmails, da du får de gode tilbud serveret direkte i din indbakke
  • Vær helt sikker på, hvornår tilbuddet starter. Mange kommer allerede ved midnat, mens andre starter tidligere på ugen og laver en slags "Black Week".
  • Sammenlign gerne dine varer således du er sikker på, at du får de absolut bedste priser, på lige netop det du skal bruge.

Køb dine julegaver på Black Friday

Med Black Fridays placering i slutningen af november måned, er det oplagt at købe sine julegaver her. Flere og flere webshops (og fysiske butikker) tilbyder endda bytteservice som var det en julegave. Udover at kunne spare hundredevis af kroner på de forskellige gaver slipper man også for at skulle ud i den travle december for at købe julegaverne.