Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Favoritter
Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer!
Se alle tilbud her.
Prismatch på hvidevarer* Bilka
*Vi matcher prisen på alle danske webshops på hvidevarer købt hos Whiteaway via Bilka, hvis betingelserne nedenfor er opfyldt

Sådan får du prismatch på hvidevarer

1) Du finder hvidevaren

Har du fundet en identisk hvidevare billigere hos en af vores konkurrenter? Eller er den blevet sat ned på vores side mindre end 14 dage efter du har købt den hos os? Vi matcher prisen, hvis betingelserne neden for er opfyldt.


2) Du kontakter os

Tag et skærmbillede eller vedlæg på anden vis dokumentation for prisen, hvor hvidevaren kan købes og dato for tilbuddets gyldighed – uanset om det er på vores hjemmeside eller en anden. Send til [email protected]


3) Vi undersøger

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi gennemgå detaljerne. Derefter vil du hurtigst muligt få besked fra os, om hvidevarerne er sammenlignelige og vi kan matche prisen.


4) Vi giver svar

Har du henvendt dig inden bestilling, kan du bestille hvidevaren som normalt, når vi har nedsat prisen. Har du henvendt dig efter køb af hvidevaren, overfører vi differencen til din konto.

Du skal blot opfylde betingelserne:

  • Din henvendelse sker inden bestilling eller senest 14 dage efter datoen for ordreafgivelse. Dette gælder også, hvis du har købt hvidevaren på vores hjemmeside, og varen efterfølgende er sat ned. Du kan benytte prismatch én gang pr. ordre.
  • Hvidevarens pris er inkl. levering til kantsten. Opbæring, montering og bortskaffelse er ekstraydelser og omfattes ikke af prismatch.
  • Prismatch gælder ikke varer mærket med «Altid God Pris», returvarer, åbningstilbud, begrænset antal, levering, montering samt lignende serviceydelser. Det er heller ikke muligt at kombinere med andre rabatter.
  • Prismatch gælder ikke hvidevarer der er parallelimporterede.
  • Hvidevaren skal være på lager både hos os og hos konkurrenten, og vi matcher i forhold til konkurrentens pris inkl. levering til kantsten.
  • Hvidevaren hos konkurrenten skal være omfattet af danske regler for garanti, forbrugerbeskyttelse, told og moms
  • Prismatch gælder ikke auktioner eller tilbud, som kræver en form for medlemskab.
  • Prismatch gælder kun priser online. Vi matcher ikke tilbud fra/i fysisk butik. 


Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din henvendelse vil opfylde betingelserne ovenfor, er du altid velkommen til at spørge os. Send os en mail på [email protected]