Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Miele

Miele og Zinkann

Miele blev grundlagt i juli 1899 af Carl Miele og Reinhard Zinkann og ejes fortsat af familierne Miele og Zinkann. Mieles første produkter var flødecentrifuger og primitive vaskemaskiner. Den tekniske udvikling gik stærkt allerede i de første år, og i 1911 kunne forbrugerne købe den første Miele-vaskemaskine med egen el-motor. Miele har fra begyndelsen stræbt efter at opfylde kvalitetsløftet ’Immer besser’, som betyder: De vil gøre alt for altid at være bedre end konkurrenterne og blive bedre, end de allerede er.

Bil- og cykelproduktion

Miele og Zinkann var nogle driftige herrer og motiveret af deres generelle succes med deres øvrige produkter, satte de sig for at producere biler. Fra 1912 til 1914 kom 143 biler på markedet. Bilproduktionen stoppede dog hurtigt igen. I 1924 satte Miele gang i en cykelproduktion eller tohjulsproduktion, som stoppede omkring 1960 ved den sidste model, deres Miele-knallert K 52/2 Sport.

Støvsugere og vaskemaskiner med låge foran

1925 kom de første kul- og gasbaserede vaskemaskiner med tromler på markedet. Tromlerne var store og beregnet til større vaskeanlæg fx på sygehuse, hoteller og restauranter. Miele begyndte for alvor i 1930’erne at producere støvsugere. Som årene gik begyndte folk at have deres vaskemaskine i deres egen bolig, og vaskemaskinen måtte ændre form og blev firkantet. I 1953 kom den første vaskemaskine med låge foran.

I 1955 lancerede Miele en støvsuger, der kunne klare at støvsuge tæpper. Støvsugeren havde et tredelt mundstykke, der kunne bruges på alle gulvtyper. I 1958 lancerede Miele den første elektriske tørretumbler til husholdningsbrug. Miele begyndte også at producere indbygningskomfurer, og i 1977 kom deres første mikrobølgeovn på markedet. Computerstyrede vaskemaskiner og tørretumblere kom på markedet i 1981. I 2001 fejrede Miele sin 100-års fødselsdag ved at revolutionere tøjplejen med deres SoftCare-tromle.

Konstant videreudvikling

Grundlaget for virksomhedsstrategien hos Miele er konstant videreudvikling og forbedring. Miele bliver belønnet for deres indsats via talrige priser og udmærkelser samt stor kundetilfredshed og kundeloyalitet. Miele er i øvrigt medlem af FN-organisationen for bæredygtighed Global Compact og offentliggør derfor en bæredygtighedsrapport hvert andet år.

Miele koncentrerer sin indsat på udvikling og produktion af husholdningsprodukter til køkkenet, tøj- og gulvpleje samt produkter, der skal bruges i erhvervsvirksomheder og på hospitaler (Miele Professional). Miele ønsker at blive det mest populære mærke i branchen på alle relevante markeder. Miele selv giver seks gode grunde til at vælge deres produkter: Kvalitet, teknik, betjeningskomfort, design, service og mærket. I 2013 blev Miele kåret som best brand ever. Se vores store udvalg af Miele produkter her på Bilka.whiteaway.dk. Har du spørgsmål, så kontakt kundeservice på 70 60 61 99 eller benyt vores live chat.

Favoritter

Luk