Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

LG Vaskemaskiner

Med en vaskemaskine fra LG kan du trygt vaske dine silkekjoler, hjemmestrikkede uld- og foldboldtrøjer. De populære vaskemaskiner findes i flere størrelser og har et lavt vand- og energiforbrug. Se vores store udvalg af LG vaskemaskiner herunder, og bestil din favorit i dag.

LG vaskemaskine - passer perfekt i alle hjem!

Her finder du et stort udvalg af vaskemaskiner til aktive børnefamilier og kvalitetsbevidste forbrugere. Køber du en vaskemaskine fra LG, får du blandt andet:

  • Plads til alt dit vasketøj og masser af funktioner - fx turbovask
  • En energivenlig og brugervenlig vaskemaskine i stilfuldt design
  • Mulighed for at holde styr på dit vaskemaskine med din smartphone

Med en vaskemaskine fra LG bliver det ikke ret meget nemmere at komme til bunds i vasketøjskurven. De smarte vaskemaskiner, som b.la. fås med indbygget tørretumbler - har et hav af smarte funktioner, såsom turbovask, dampfunktion og lydløs vask. Flere af dem kan endda betjenes via LGs SmartThinQTM-app.

Vaskemaskinerne fra LG findes i flere størrelser og med en kapacitet fra 2 til 12 kg. Mangler du et sted, hvor du kan tørre dit tøj, kan du med fordel tage et kig på LGs tørre/vaskemaskiner. Den smarte alt-i-én løsning vil formentlig spare dig for en masse tid og besvær.

Vaskemaskinerne fra LG har et lavt vand- og energiforbrug. Det er godt for dig, din pengepung og ikke mindst miljøet.

Sådan vælger du den rigtige vaskemaskine

Der er flere ting, du bør være særligt opmærksom på, når du køber en ny vaskemaskine. Det gælder b.la.:

  • Kapacitet: Jo større hustanden er, jo større kapacitet bør tromlen have. En god tommelfingerregel lyder, at små hustande med 1-2 voksne kan klare sig med en kapacitet på 3,5-5 kg. Hustande med mere end fire personer bør altid gå efter en vaskemaskine med en kapacitet på mindst 10 kg.
  • Energimærke: Gå altid efter en vaskemaskine med et lavt vand- og energiforbrug. Du vil i længden kunne spare mange penge på en vaskemaskine i energiklasse A+++ eller højere.
    Når du har fundet en LG vaskemaskine, som passer til dine behov, er det nemt at bestille den her.

Favoritter

Luk