Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Vaskemaskiner

Køb vaskemaskine online

Har du brug for en ny vaskemaskine? Det kan være dit vaskebehov har ændret sig, eller måske er din gamle vaskemaskine gået i stykker. Uanset hvilket vaskebehov du og din husstand har, finder du med garanti en vaskemaskine, der passer dig, i vores store udvalg. Vi har bl.a. både frontbetjente og topbetjente vaskemaskiner, og du kan vælge mellem alle de populære og kendte brands som Bosch og LG. Prisniveauerne er mange og tilbuddene stærke – så find og bestil allerede din nye vaskemaskine i dag!

Hvilken type af vaskemaskine passer dig bedst?

De fleste kender de tre typer af vaskemaskine:

  • Frontbetjente: Lugen åbnes foran.
  • Topbetjente: Lugen åbnes fra toppen.
  • Vaske tørremaskine: Vaskeevne kombineret med tørreevne

De frontbetjente er de mest almindelige i Danmark, mens de topbetjente er særligt gode, når pladsen er begrænset, fordi de sparer plads i bredden. Kombimaskinen er et populært valg for alle, der bor i en lille bolig med behov for to maskiner, men kun plads til én. Vaske-tørremaskinen er ligeledes et godt valg, hvis der ikke er luft i budgettet- eller plads i hjemmet til to maskiner.

Hvor mange kg tøj skal maskinen kunne vaske?

Når du skal købe en ny vaskemaskine, er det især vigtigt at overveje, hvor mange kg tøj maskinen skal kunne vaske. Den skal hverken have for stor eller for lidt kapacitet.

  • Under 5 kg: Til familien på enten 1 person eller 2 personer.
  • 6-7 kg: Perfekt til en mindre familie på 2 eller 3 personer.
  • 8-9 kg: Klarer den større husholdning på 4-5 personer.
  • 10+ kg: Optimal til en stor og aktiv familie på mere end 5 personer.

Vi har vaskemaskiner på op til 12 kg og oftest helt ned til 3 kg.

Udover kapacitet kan energimærkningen samt centrifugeringskaften være en vigtig ting, når man skal have ny vaskemaskine.

Centrifugeringskraft

Jo flere omdrejninger vaskemaskinen har, jo mindre fugtighed i tøjet. En vaskemaskine med mange omdrejninger kan centrifugere med stor kraft, og det giver mindre fugtighed i tøjet, når du tager det ud af vaskemaskinen. En vaskemaskine med få omdrejninger forlænger tørretiden eller betyder, at tørretumbleren skal bruge mere energi. 1400 omdrejninger pr. minut er det normale for en typisk vaskemaskine, mens 1600 eller sågar 1800 omdrejninger er ensbetydende med en vaskemaskine med ekstra stor centrifugeringskraft.

Energimærket

Energiklassen og dertilhørende mærke er en god rettesnor for et energirigtigt valg. Miljømærkningen gives på grundlag af energiforbruget. En vaskemaskine med lavt energiforbrug vil også typisk have lavt vandforbrug, og kan således spare dig masser af penge.

Uanset hvilken type du er på udkig efter, stor, lille eller måske endda en smal vaskemaskine, så har vi altid en masse forskellige vaskemaskiner til skarpe priser i vores sortiment.

Vil du have din vaskemaskine til den bedste pris? Det finder du på Black Friday!

Favoritter

Luk