Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Tørretumblere

Tørretumblere

Når temperaturen er lav, og regnmængden er stor, kan det være svært at få vasketøjet tørt. En tørretumbler er for mange familier en stor hjælper i hverdagen, hvor vasketøjet ofte hober sig op i lange baner. Uanset dit behov, finder du en tørretumbler, der passer til dig og din husstand. Vælg imellem forskellige typer af tørretumblere – f.eks. kondens eller med aftræk. Vi har alle de populære og anerkendte mærker som blandt andet Electrolux og Bosch.

Kondens eller aftræk?

Der findes to typer tørretumblere: med aftræk eller kondens. Tørretumblere med aftræk fører luften direkte fra tumbleren og ud af huset, mens en tørretumbler med kondens køler den fugtige og varme luft ned og opsamler kondensvandet i en beholder, som du selv skal tømme. Tørretumblere med kondens er mest populære og er nemme at installere, fordi du ikke skal gøre plads til en aftrækskanal ud i det fri.

3 hurtige huskeregler for tørretumbling

En tørretumbler er for mange en uundværlig del af hverdagen. Men det er ikke alt, der har lige godt af en tur i den varme tromle. Derfor har vi samlet 3 huskeråd til dig:

  • Tør aldrig tøj i uld, bomuld eller akryl. Det kryber let op til en hel størrelse og kan miste faconen.
  • Tør aldrig silke og hør. Du kan i stedet tørre det på et tykt håndklæde på tørrestativet.
  • Husk at rense filteret. Det minimerer tørretumblerens strømforbrug og øger maskinens levetid. Det gør du ved at rengøre mikrofilteret, som typisk er gemt bag en lille låge nederst på maskinen.
  • Derudover er det en god idé at rense fnugfilteret i lågen hver gang du har tørret tøj.

Praktisk tørring med et tørreskab

Forestil dig at træde ned i et par lune støvler en kold vintermorgen, i stedet for fugtige og kolde støvler. Det kan du opnå med et tørreskab. Et tørreskab er et godt supplement til en tørretumbler, især for børnefamilier, som kender til problemet med gennemblødte sko og flyverdragter eller vådt regntøj. Tørreskabet tørrer tøjet på en skånsom måde, og kan med fordel bruges til at tørre sarte materialer som f. eks uld og silke.

Mangler du en vaskemaskine eller andre hvidevarer kan du også finde dem i vores udvalg.

Favoritter

Luk