Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Komfurer

Komfur – køkkenets omdrejningspunkt

Komfuret er ofte familiens daglige samlingspunkt i køkkenet og her de kreative ideer for middagen udfoldes. Er du på udkig efter et nyt komfur, kan du vælge mellem en række forskellige typer alt efter dine ønsker og behov. Vi guider dig gennem vores udvalg lige her.

Gaskomfur

Har du mulighed for at installere et gaskomfur i dit køkken, giver det dig en række fordele under madlavningen. Du får nemlig større kontrol over temperaturen, da det er muligt at ændre flammens styrke og dermed kontrollere varmens intensitet fra det ene øjeblik til det andet. Bemærk at det er bestemt ved lov, at installationen af et gaskomfur skal foretages af en autoriseret VVS fagmand.

Glaskeramisk komfur

Denne type komfur minder i udseendet meget om induktionskomfurer, som fungerer ved hjælp af et elektromagnetisk felt - men der er forskel på, hvordan kogepladerne virker. Glaskeramiske komfurer opvarmer nemlig kogepladen ved, at kogezonerne befinder sig under en hærdet glasplade. En fordel ved denne type komfur er, at de er meget energivenlige i brug i forhold til for eksempel traditionelle komfurer med masseplader.

Induktionskomfur

Induktionskomfurer varmer kogepladen op ved hjælp af et elektromagnetisk felt, hvilket gør opvarmningsprocessen meget hurtig i forhold til andre komfurtyper. Desuden er det ikke muligt at brænde sig på kogepladerne, da varmefunktionen stopper straks gryden er taget af. Derfor egner induktionskomfurer sig specielt godt til børnefamilier. Bemærk at denne type komfur kræver specielt kogegrej, som passer til induktion.

Komfurer med masseplader

Her er der tale om en traditionel komfurtype og kan være et godt valg, hvis du ønsker et robust komfur til en overkommelig pris. Mange familier anskaffer sig et komfur med masseplader som ekstra kogemulighed i for eksempel bryggerset, hvis madlavningen ofte kræver et ekstra sæt kogeplader.

Favoritter

Luk