Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Kogeplader

Stort udvalg af kogeplader

Her finder du din nye kogeplade - hvad end det er gas, glaskeramisk, induktion eller masseplader, der er din foretrukne varmekilde. Find den kogeplade, der bedst passer dine behov, i udvalget her. Her er der stærke tilbud, og du kan vælge iblandt de mest populære mærker.

Find en kogeplade

Foruden ovnen er et af de vigtigste elementer i køkkenet kogepladerne, og der går højst sandsynligt ikke en dag, uden at du bruger dem. Kogepladerne er – uanset varmekilden – lidt af en investering, der skal holde i mange år, hvorfor det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige kogeplade.

Her finder du et stort udvalg af kogeplader, hvor der helt sikkert også findes nogle, der passer til dit køkken og dine madlavningskundskaber. I udvalget kan du vælge imellem forskellige størrelser, varmekilder og innovative funktioner. Der er både stærke tilbud og flere prisklasser, så der er til alle behov og budgetter.

Vælg den rigtige kogeplade

Den rigtige – eller forkerte – kogeplade kan nemlig have stor betydning for arbejdsgangen for din madlavning og de gastronomiske resultater heraf. Du skal derfor vælge de kogeplader, der bedst afspejler dine behov. Overordnet set skelnes der imellem kogeplader med gas- og induktionskogeplader, glaskeramiske kogeplader og masseplader.

  • Gaskogeplader, der er de professionelle køkkenfolks foretrukne, er blevet mere og mere populære i også de danske hjem. Hvor gaskogepladerne især udmærker sig er, at temperaturen kan justeres hurtigt og nemt, og der kræves ikke specielle pander og gryder til et gasblus. Vælger du denne type varmekilde, skal du være opmærksom på, at de gasblus kræver tilslutning til en gaskilde – fx bygas eller egen gasflaske under køkkenbordet.
  • De glaskeramiske kogeplader er de mest almindelige kogeplader i de danske køkkener – og det er ikke uden grund. Varmefordelingen er god, brugervenligheden høj og du kan bruge alle slags pander og gryder til kogepladerne. Glasoverfladen er tilmed nem at rengøre.
  • Induktionskogepladerne har, som det også gælder gaskogepladerne, vundet indpas i mange danske hjem de seneste år. Det skyldes bl.a., at temperaturen kan nedjusteres hurtigt og nemt – og at det ikke er kogepladen, men kun gryden eller pandens bund, der bliver varm ved brug. Det betyder, at risikoen for brandskaber under madlavningen mindskes gevaldigt. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle slags gryder, pander mv., der kan anvendes til induktion.
  • Med masseplader forstås de lidt mere traditionelle blus, der ikke er integrerbare i køkkenet, men som tilsluttes via stikkontakt. Varmefordelingen på massepladerne overgås af de øvrige typer af kogeplader, men massepladerne kan til gengæld transporteres let. Det gør dem derfor ideelle at medbringe i sommerhuset, campingvognen eller til tekøkkenet i en lille studielejlighed.

Køb din nye kogeplade her

Find den kogeplade, der matcher dine behov og dit budget, og bestil dem hjem til køkkenet i dag. Vi leverer både hurtigt og fragtfrit!

Favoritter

Luk