Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Køle-fryseskabe

Stort udvalg af kølefryseskabe

Skift den klodsede kummefryser og det gamle køleskab ud med et køle/fryseskab, og du slår to fluer med ét smæk. Et kølefryseskab sparer nemlig masser af plads, og du har plads til både køleskab og fryser i køkkenet. På Bilka.whiteaway.dk finder du de bedste af slagsen i vores store udvalg. Vælg mellem kendte brands, herunder balndet andet Bosch og Gorenje, og find lige den størrelse, det design og den prisklasse, der passer dig. Bilka.whiteaway.dk er dit Hypermarked – vi har alt, hvad du skal bruge! Bestil dit nye kølefryseskab fra vores udvalg i dag. Hos os får du fri levering!

Køle/fryseskab - et praktisk valg

Et kølefryseskab er et praktisk valg, når du skal opbevare dine madvarer, fordi du får 2 hvidevarer i ét. En anden praktisk fordel er, at dine madvarer er placeret dér, hvor du oftest har brug for dem, og hvor du laver mad, nemlig i køkkenet.

  • 2 hvidevarer i et
  • Du sparer plads

Hvis man vil have både fryser og køleskab, kan det være svært at få plads til begge dele i køkkenet, og fryseren bliver derfor oftest henvist til bryggerset eller måske garagen. Med køle- og frysemuligheder samlet i en hvidevare får du let adgang til de mad- og drikkevarer, som skal opbevares køligt eller på frost. Det er praktisk, når du skal lave frokost eller aftensmad.

Hvor meget køle/fryse plads har du behov for?

Når du skal vælge køle/fryseskab, er det især vigtigt at overveje, hvor meget kapacitet du har behov for – det gælder naturligvis både behovet for køl og frys.

Vi har kølefryseskabe med kølekapcacitet fra 40 liter til over 600 liter og frysekapacitet fra 36 liter til 405 liter. I udgangspunktet regner mange med 150 liter til første person og 50 liter til hver ekstra person.

Måske har du brug for væsentligt mere køleplads end fryseplads eller omvendt - det afhænger af dine vaner og behov. Kapaciteten er opgivet i liter, og via filtreringen i venstreside kan du tilpasse udvalget til det, som du skal bruge køle/fryseskabet til.

Favoritter

Luk