Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Emhætter

Bredt udvalg af emhætter og emfang

Hvis du mangler en emhætte til dit køkken, kan du finde den på Bilka.whiteaway.dk. Se det store udvalg her, hvor du kan vælge imellem utallige modeller og typer fra de bedste og mest anerkendte mærker, herunder Eico, Siemens og Gorenje.

Find en emhætte eller emfang

  • Vigtig forudsætning for dit køkken
  • Stort udvalg af typer, modeller og mærker
  • Forskellige prisklasser og stærke tilbud

En emhætte er nødvendig i dit køkken. Den skal også passe til køkkenet i forhold til ydeevne og stil. Uanset egenskaberne er funktionerne mange og med det store udvalg kan det være svært at beslutte dig.

Vælg den emhætte, der passer til dit køkken

Hvilken emhætte du kan og bør vælge til dit køkken afhænger først og fremmest af dit køkkens størrelse. Det er nemlig afgørende for, hvor stor en kapacitet – sugestyrke – din emhætte ideelt set skal have. Som udgangspunkt gælder det, at en emhætte skal være kunne udskifte den luft, der er i køkkenet, to gange i timen. For at regne ud, hvor stor en kapacitet, der er ideel i dit køkken, skal du kende køkkenets rumfang. Det udregnes let ved at gange højde med bredden og længden. Dette tal skal herefter ganges med 10, og dermed fås den kapacitet, den sugestyrke, der er ideel i dit køkken.

Køkkenets størrelse og indretning har ikke kun betydning for, hvilken kapacitet emhætten skal have. Det er også afgørende for, hvilken type emhætte, du kan vælge. Du kan her tage stilling til, om emhætten skal hænge på væggen eller være frithængende. En frithængende foretrækkes ofte, hvis du har en køkkenø midt i rummet. Omvendt skal du vælge en væghængt emhætte hvis du har et traditionelt køkken, hvor kogepladerne står ind til væggen. Indbygning: skal, som navnet antyder, bygges ind i dit køkken. Typisk i et overskab over kogepladen – og er diskrete i udtrykket. Det er et populært valg. I samme boldgade er udtræksemhætterne – der kan skubbes frem og tilbage efter brug. Indbygges også i køkkenmodulet.

Du kan endvidere tage stilling til, om du har nogle præferencer for emhættens lydniveau. Hvis du vælger en emhætte med en ekstern motor, der skal installeres på et tag eller loft, får du et lavere støjniveau end hvis du vælger en intern motor. Omvendt stiller en intern motor, der er indbygget i selve emhætten, mindre krav til monteringen, da den ikke kræver en udsugningskanal i det fri. I udvalget her finder du emhætter med begge slags motor.

Det er ikke mindst et spørgsmål om smag og stil i dit køkken. Ligesom der er mange stilarter og køkkendesigns at vælge imellem, er udvalget af emhætter også meget forskelligartet. Med de nyeste indbygningsmodeller kan du så vidt muligt næsten gøre din emhætte usynlig, hvilket du også kan med et bordemfang. Et bordomfang kaldes også en bordhætte, og fungerer ved, at du trækker den op fra bordet. Omvendt kan du også vælge at vise emhætten frem som et kunstnerisk element, der skaber blikfang i dit køkken.

Køb en emhætte online

Foruden de stilede Eico-emhætter, kan du vælge mellem et utal af kvalitetsmærker i det store udvalg. Der er helt sikkert også en emhætte eller emfang til dit køkken. Bestil i dag – vi leverer kvit og frit.

Favoritter

Luk