Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer!

Se alle tilbud her.

Få op til 2500 kr. tilbage, når du køber hvidevarer fra LG, og derefter skriver en anmeldelse og registrerer dit køb

For at benytte tilbuddet og få op til 2500 kr. tilbage, skal du have købt dit LG produkt hos Bilka.whiteaway.dk i kampagneperioden 07/09 2022 t.o.m. 12/10 2022. Sidste dag for at registrere din cashback er d. 30/10 2022.

Sådan gør du:

  1. Køb et LG kampagneprodukt på Bilka.whiteaway.dk
  2. Installer og prøv dit nye produkt hjemme.
  3. Skriv en produktanmeldelse på LG.com, her finder du en liste med et direkte link til dit produkt. Klik på linket, som tager dig til produktsiden på LG.com. Herefter klikker du på, skriv en anmeldelse (i rød tekst under produktnavnet)
  4. Når du har skrevet din anmeldelse, klik på ’publicer’, og tag derefter et screenshot eller et billede af din anmeldelse.
  5. Besøg www.lgnordic-promo.com/dk og registrer dit køb, for at få din cashback. Husk at have kvitteringen og dine bankoplysninger (Swift og IBAN) og screenshot, som du tog tidligere af din anmeldelse tilgængeligt, når du registrerer dit køb.

OBS ved køb af pakketilbud: For at få udbetalt din cashback, skal du registrere produkterne hver for sig. På din kvittering fremgår det, hvilke produkter som indgår i pakketilbuddet.

Kampagnen gælder ikke Returvarer. Læs mere om kampagnevilkårene her.

Det fremgår af hvert enkelt kampagneprodukt, hvilket beløb du kan få tilbage.

Favoritter

Luk