Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Bosch Vaskemaskiner

Hvis du er på udkig efter en ny vaskemaskine, får du med en model fra Bosch en maskine, der effektivt og skånsomt vasker dit tøj rent. Bosch er garant for høj kvalitet og grundighed, så du kan regne med vaskemaskinerne fra anerkendte, tyske mærke. Find din nye vaskemaskine i udvalget her. Hvis du er i tvivl, kan du nederst på siden starte med at læse meget mere om, hvorfor en vaskemaskine fra Bosch er det helt rette valg for dig.

Vælg den rigtige vaskemaskine fra Bosch

Hvis du skal have en vaskemaskine i den bedste kvalitet, går du ikke galt i byen ved at vælge en model fra Bosch. Det tyske mærke er kendetegnet af tårnhøj kvalitet og grundighed, hvorfor du med en Bosch vaskemaskine får en maskine, der altid præsterer. Vi fører et bredt udvalg af forskellige modeller, der alle leveres med de sidste nye funktioner og programmer. Resultat er energirigtig, effektivt og skånsom vask af dine og husstandens klæder.

  • Effektive og energirigtige
  • Høj kvalitet
  • Stort udvalg
  • Udstyret med et væld af innovative funktioner og smarte programmer

Find den rigtige model

Hvis du har svært ved at gennemskue, hvilken Bosch vaskemaskine du skal vælge, får du her nogle råd til, hvordan valget bliver lidt lettere. Det handler først og fremmest om, at du vælger den model, der passer bedst til dit vaskebehov. Hvor stort det er, afhænger som udgangspunkt af, hvor mange mennesker I er i din husstand. Hvis du bor alene vil en vaskemaskine med en kapacitet på 6 kg i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt. En husstand på fire personer vil derimod typisk have et vaskebehov, der svarer til, at en vaskemaskine med en kapacitet på 8 kg vil passe.

Generelt skal du huske på, at det ikke kun er købsprisen, der har en betydning for din økonomi. Det er i allerhøjeste grad også vaskemaskinens energiforbrug, der er afgørende for hvor stor eller lille en elregning du får hver måned. Fælles for samtlige af Bosch vaskemaskiner er mærkningen med energiklasse A+++ og derover. Det betyder, at de er yderst energieffektive i brug. Gå derfor efter en vaskemaskine, der har den højeste energimærkning, hvis du vil undgå tårnhøje elregninger. Hvad der også har betydning for energiforbruget er hvilken motor, vaskemaskinen er udstyret med. Man skelner som udgangspunkt imellem to typer af motor: traditionel og kulfri. Vaskemaskinerne med traditionelle motorer er ofte en smule billigere end modellerne med den kulfri motor, men kræver til gengæld også større vedligeholdelse. Det kul, der driver motoren, bliver nemlig slidt med tiden og vil skal derfor udskiftes. Vælger du i stedet en vaskemaskine med en kulfri motor, får du én mindre del at skulle udskifte. De kulfri motorer er desuden langt mere energieffektive og samtidig yderst holdbare med en motorgaranti på 10 år.

Vælg en vaske tørremaskine

Et alternativ til den traditionelle vaskemaskine er en vaske tørremaskine, der er en kombination af en vaskemaskine og en tørretumbler. En sådan model er oplagt til dig, der er i pladsmangel og ønsker at bruge den plads, som en tørretumbler ellers ville optage, på noget andet. En vaske/tørremaskine er udstyret med alle de smarte funktioner fra både en vaskemaskine og en tørretumbler, men hver opmærksom på, at tørrekapaciteten er lavere end vaskekapaciteten.

Køb en Bosch vaskemaskine i dag

Find din nye Bosch vaskemaskine i vores udvalg og bestil din nye vaskemaskine allerede i dag.Der er altid Bosch vaskemaskiner for enhver smag og pengepung. Vi har alt, hvad du skal bruge ? og tilbuddene er altid stærke.

Favoritter

Luk