Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

UDSALG | Op til 40% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Bosch Opvaskemaskiner

Find din opvaskemaskine i den bedste kvalitet fra Bosch. Vælg imellem forskellige modeller i mange forskellige størrelser, i vores store udvalg. Bestil en ny opvaskemaskinei dag. Er du i tvivl om den rette model og størrelse, kan du nederst læse meget mere om, hvorfor en Bosch opvaskemaskine er den rigtige opvaskemaskine for dig.

Vælg en opvaskemaskine fra Bosch

  • Stort udvalg af modeller og størrelser
  • Testvindere
  • Høj kvalitet og tysk grundighed

En opvaskemaskine er for mange noget nær umulig at leve uden. Er du blevet træt af at vaske op i hånden eller er din egen gået i stykker, finder du din nye opvaskemaskine fra Bosch. Bosch er et markedets mest anerkendte og populære mærker - og det er ikke uden grund. Hvidevarerne fra det tyske mærke er nemlig kendetegnet af høj kvalitet og grundighed, og det gælder også opvaskemaskinerne herfra.

Find den rigtige type og model

Valget af opvaskemaskine kan være svært. For at finde ud af, hvilken opvaskemaskine du skal vælge, skal du først og fremmest overveje, hvor stort dit behov er. De fleste opvaskemaskiner har en kapacitet på 12-14 kuverter, hvilket er passende for de fleste husstande med omkring fire personer. Er I mindre i husstanden eller bor du alene, kan du i fleste tilfælde nøjes med en mindre opvaskemaskine, der kan vaske omkring 8-10 kuverter.

Hvilken model, der er den rette, afhænger ikke mindst af dit køkken og hvor meget plads du har til opvaskemaskinen. Der skelnes imellem fire forskellige typer af opvaskemaskine: de integrerbare modeller, indbygningsmodeller, smalle modeller og bordmodeller.

  • De integrerbare opvaskemaskiner leveres uden front, top og sider. Det betyder, at de kan integreres 100 % i dit køkken med en køkkenlåge magen til resten af dit køkken. Du skal dog huske at være opmærksom på, om det er muligt at købe en ekstra køkkenlåge i det køkken, du har. Det er især vigtigt at undersøge, hvis dit køkken er af ældre dato. Kontakt din køkkenforhandler for at høre nærmere.
  • En indbygningsmodel skal, som navnet indikerer, bygges ind i dit køkken. Den leveres derfor uden sider og top, men har dog front. Fordelen ved denne model er, at displayet ikke dækkes til, så du med kan følge med i, hvor langt maskinen er, uden at skulle åbne/afbryde det igangværende program.
  • Selvom pladsmangel er et problem i dit køkken behøver du ikke undvære en opvaskemaskine. En mulighed er at købe en smal model. De smalle opvaskemaskiner har egenskaberne og funktionerne som en almindeligstørrelse model, men fylder dog langt mindre. Kapaciteten er ligeledes en smule mindre, hvorfor den er ideel til en mindre lejlighed med 1-2 personer.
  • Hvis der heller ikke plads til en smal opvaskemaskine, kan du vælge en bordmodel. En bordopvaskemaskine kræver ikke indbygning af den ene eller anden art, men kan stå på et bord i dit køkken og er med sin kompakte størrelse ideel til et meget småt køkken.

Køb en opvaskemaskine fra Bosch i dag

Når du har fundet ud af, hvilken Bosch opvaskemaskine, der dækker dine og husstandens behov kan du nemt og hurtigt bestille den og få den leveret med fri fragt.

Favoritter

Luk