Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Spar op til 30% på udvalgte hvidevarer

Se alle tilbud her.

Blomberg

Blomberg producerer en lang række hvidevarer i dag ud over de kendte vaskemaskiner. Du kan også købe køleskabe, amerikanerkøleskabe, køle-fryseskabe, skabsfrysere, ovne, opvaskemaskiner og naturligvis tørretumblere. Blomberg ønsker at gøre livet lettere for dig ved blandt andet at udvikle betjeningsvenlige kontrolpaneler og pålidelige sikkerhedsmekanismer. På Bilka.whiteaway.dk har vi et bredt udvalg af hvidevarer fra Blomberg.

Speciale i vaskemaskiner

Blomberg blev grundlagt i Tyskland af Bernhard Blomberg tilbage i 1883. Det var dog først i 1949, at Blomberg begyndte at producere vaskemaskiner. Firmaet specialiserede sig nu i vaskemaskiner og blev et meget kendt hvidevaremærke hos de tyske forbrugere. I 1979 kom den første vaskemaskine med ydre balance kontrol, og senere i 1981 lancerede Blomberg deres første fuldautomatiske vaskemaskine. Allerede i 1985 lancerede Blomberg den første vandbesparende vaskemaskine. Den gang var det stort, at maskinen brugte under 100 liter vand pr. vask. Blomberg blev opkøbt af Arçelik, der er den 3. største producent af husholdningsapparater i Europa, i 2002.

Blombergs produkter laves på fabrikker, der alle er ISO 14001 certificerede. Der er tale om en international godkendt standard, der stiler efter et effektivt miljøledelsessystem (EMS).

Stræber efter at producere energi- og vandbesparende hvidevarer

Som så mange andre hvidevareproducenter ønsker Blomberg at beskytte naturens ressourcer. Hos Blomberg stræbes der kontinuerligt efter at producere nye energi- og vandbesparende hvidevarer.

Produkterne passer designmæssigt sammen

Blomberg lægger vægt på enhver detalje. Designmæssigt passer vaskemaskiner og tørretumblere sammen. Det samme gælder for køleskabene og fryseskabene og opvaskemaskinerne, så du som forbruger kan vælge alle Blombergs produkter uden at skulle tænke på, om de forskellige ting passer sammen.

Hvidevarer der er til at forstå og betjene

Det er også vigtigt for Blomberg, at deres produkter er nemme at betjene. Hvidevarerne skal være meget lette at betjene, så de gør livet lettere og hjælper dig i en travl hverdag. Blomberg ønsker ikke at producere indviklede og komplicerede hvidevarer, som du ikke forstår at betjene.

Ønsker du hjælp, så kontakt os på 70 60 61 99 eller via vores livechat. Leveringstiden er ofte kun en dag, og vi har altid gratis fragt.

Favoritter

Luk